måndag 15 september 2014

Konsten att bara "slänga ihop något"

 
Konsten att slänga ihop en kaka brukar man prata om, att snabbt bara kladda ihop nåt och vips så bra det blev. I mitt fall är alla sådana försök katastrofala. Jag är inte född med mjöliga händer. Matbröd ja. Surdeg absolut men allt som ska doppas i kaffet och smakar sött som kakor och bullar nja... det blir aldrig särskilt bra.
 


 
Jag är bättre på att slänga ihop en stump garn.
 
Brun tvåtrådig alpacka 20 wpi. lite mer än 1,5 km långt om nu inte min kalkylator fått spunk :)
 
 
Trevlig måndag!
 
*****
 
 


3 kommentarer:

  1. Wow, det du har slängt ihop på bilderna ser rätt smaskigt ut fast man kanske inte doppar det i kaffet...

    SvaraRadera
  2. Säger det samma, smaskigt, riktigt mumsigt ser det ut. Du spinner så fina garn och inspirerar. Dina lockar har jag fortfarande i minnet men nu vet jag att svartfjes och svartnos inte är samma fårras..

    SvaraRadera
  3. Tack för fina ord! Det är kul att leka med bilder och garn, det är därför jag gör det :) Svartfejs låter norskt, jag måste googla på den rasen.

    SvaraRadera