onsdag 15 augusti 2012

Handmålade minitavlor på duk

 Förr så målade jag jämnt, men nu var det rätt många år sen jag tog en liten tunn pensel i handen och försökte mig på att måla nåt motiv eller fritt ur min fantasi. Lite synd men jag har så lite tid till det och lusten har väl inte varit den största heller.


 Men igår hade jag några timmar över och att sitta och stirra rakt fram är inte min melodi. Så jag tog och gjorde mig några mini målardukar, ja riktiga målardukar fast i miniformat : ) Vitmålade ett par klänypor, sandpapprade fram lite nötta detaljer och plockade några rosor för inspiration.Helt sams med penseln är man ju inte när man inte målar längre. De förr så säkra penseldragen blir nu lite tafatta och darriga. Men fullt så tokigt blev det inte. Kul var det i alla fall och lustfyllt att bara sitta själv med duken, penseln och färgen.


Önskar alla en trevlig onsdag!

*****4 kommentarer:

 1. Oj, dina små tavlor var verkligen jättefina! Blev riktigt förtjust i dem! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir, är ju lite läskigt att lägga ut sånt man målat själv : )

   Radera
 2. Nu blev jag inspirerad!!! Tackar!
  Tycker de blev jätte fina... särskilt upphängda
  sådär med fina nypor.
  Kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du Sofia, just inspiration verkar du inte lida brist på. Att besöka din blogg ger en nästan lite dåligt samvete för att man inte tar vara på tiden ännu mer och gör fler saker själv. Du gör så mycket vackert.

   Men jag är glad att kunna inspirera lite : ))

   Radera