lördag 16 mars 2013

Give a way: Handspunnet finullsgarn.

Eftersom den envisa vintern fortsätter så finns det kanske lust hos folk att sticka fortfarande? Jag ger bort 200 gram handspunnet finullsgarn här i bloggen. Två grå nystan och två vita. Ett mjukt och skönt tvåtrådigtgarn som passar till en sjal, ett par tunna sockor, handledsvärmare eller nåt annat mys som värmer i kylan. Stickar du inte själv så kan garnet bli en present/gåva till en vän som gör det. 

Det du behöver göra om du vill vara med i min give a way är att kommentera detta inlägg och bifoga din mail adrss. Den 15 april så drar jag en vinnare.

Trevlig lördag på er. Klockan är bara 06.00 på morgonen så nu skall jag äta frukost och faktiskt bädda ner mig igen en stund,. Termometern står på -14,5. Brrrr!

********


6 kommentarer:

 1. Höll på att inte hitta VAR man skulle kommentera Står ju bara Inga kommentarer Där fick jag klicka Svårt att veta


  Hälsningar Cheva

  SvaraRadera
 2. Hej! Kul att hitta till din blogg! Vilka härliga kaniner du har, riktiga ulltussar. :-) Jag vill gärna vara med och tävla om garnet.

  SvaraRadera
 3. Åh, jag vill gärna vinna ditt garn! Ser ljuvligt ut...

  SvaraRadera
 4. Gillar normalt inte heller överraskningar men att bli överraskad av att vinna sånt helt underbart garn skulle jag älska :-) Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Jag vill också jättegärna vara med i tävlingen, såna fina lyxgarner kan man ju bara inte motstå. Ha en trevlig dag // Hanna

  SvaraRadera
 6. Hej,
  jag är gärna med i tävlingen. Har alltid ett stickprojekt igång och ditt garn ser fantastiskt ut! :)
  Mvh Emelie

  SvaraRadera