måndag 31 oktober 2011

Yxa och kofötter...

eller nja, det heter nog kofotar!? eller...


Idag har hundarna och jag haft en heldag ute. Upp samtidigt som mannen gav sig iväg till kontoret, ja han är en sån som sitter bakom ett skrivbord. Eller enligt honom själv så flänger han mest omkring just nu mellan olika möten. När jag lyssnar på honom så undrar jag, hur många mötet kan man ha per dag?


I dag var det stor röjardag i lillstugan/gäststugan/förrådet, kärt barn har många namn. Möbler och bråte skulle ut och bort så jag får in nytt bråte och möbler. Det som skulle bort var saker av mer än sämre kvalitet så det var med en rejäl yxa i hand jag gick loss på grejerna. Och det som stod pall för yxan fick ge sig när kofoten kom fram. Det fanns saker där inne som var tänkta att slängas men som fick nåd i sista stund. Jag ombestämde mig och benådade ett par gräsliga IKEA hyllor ala Billy typ med nåt laminat över sig. De har jag provisoriskt byggt om till nått helt annat. Men till vad berättar jag när de kommer till användning. Härligt var det iaf med en heldag ute på tomten. Trötta hundar nu i kväll, de har ägnat sig åt bla vem-gräver-djupaste-gropen och vem-gräver-flest-gropar. Tack och lov så föregick denna lik i skogen och inte i gräsmattan, vilket annars kan vara populärt.


Vid ett tiden bröt vi för lunch. Jag åt kronärtskocksoppa med gott bröd till och hundarna tittade på : ) Sen var det bara att gå ut och fortsätta ett par timmar till med skruvdragare och tumstock i handen.


Hoppas ni haft en härlig dag : )


*******************


1 kommentar:

  1. Tusen tack för din värmande kommentar om min dukning. Det värmde verkligen att du gillade den. Ha nu en fortsatt fin vecka!
    Kram Pia

    SvaraRadera