torsdag 6 oktober 2011

En aaaaaaaning irriterad, hittar inte bloggen!

Njuter av den sista rosen eller knippet av rosor i vår trädgård. Denna taniga sak växte nästan i mitten av en av de två enorma bärbiesbuskar som jag klippte ner i sommras. En rot med en gren som förde en tynande tillvaro längst in i busken. Dessa bärbiesbuskar är vackra om hösten med sina röda blad och vackert röda bär, men fy tusan för dess miljarder av taggar. Våra buskar var placerade mitt i gräsmattan. Två rundlar på 10 diameter ungefär. De är ett minne blott nu, buskarna klipptes ner och rötterna grävdes upp.


Rosen räddades och jag satte den i ett naturligt stenparti som finns vid det lilla landet som jag grävt. Trodde väl aldrig att den skulle ta sig, och absolut inte att den skulle blomma i år : ))


Mannen har lite svårt att förstå att jag ersätter taggar med nya taggar.


Jag har nu ett par projekt på gång. Två jättestora skåp ska fixas till. Kan nästan inte sova fort nog i kväll, det borde vara morgon genast så att jag kan sätta igång. Men lite irriterad är jag fortfarande, på mig själv. Satt och läste bloggar här om kvällen, vandrade runt och drev iväg. Snubblade in på en blogg där de hade jättefina krokar/hängare och gammaldags knoppar till bla möbler. Men inte tusan tänkte jag på att spara den bloggen inte grrrr... Nu skulle jag behöva deras utbud till mina nya skåp. Tror att det var två systrar som hade bloggen/nätbutiken. Om jag inte mins fel så hade de butik också. Men jag kan ha rört ihop det. Nätbutiken och bloggen hade nåt svenskt efternamn. Nån som har en aning om vilkaen blogg jag menar? Eller för den delen nåt förslag på var jag kan hitta fina beslag, knoppar mm i gammal stil?


************

Natti : )
1 kommentar:

  1. Visst är det vansinnigt irriterande när man inte hittar tillbaka till bloggar man fastnat för. Har själv varit med om det mer än en gång! :0)

    Ååååååh, jag som redan har slängt mina paprikor... Får spara nästa års plantor i stället! Tack för tipset.

    Kram/ Anna

    SvaraRadera