söndag 2 oktober 2011

Loppat!!!

Ja nu är det inte en kran jag har köpt, men i brist på bilder på det jag köpt så duger denna. En sån här kran viiiiiiill jag gärna ha : )


I dag har vi varit runt och tittat på hus. En heldag med bilen med andra ord. Det fanns även tid för ett loppisbesök på en gård där både djur och odlingar ej längre existerar. I stället har lador, uthus och bodar fyllts med loppis prylar och antikt.


Hallelulja! Jag var i 7de himlen när mannen parkerade bilen. Denna loppis har vi kört förbi ett par gånger men nu hade vi tid att stanna. Vilket ställe, bra prisbild och en massa skojiga saker. Kunde handlat ihjäl mig. Mannen påpekade att jag nog borde köpa ett hus innan jag börjar handla på mig saker. Ptö! Petitesser... lite taskit nästan, att ta mig till en loppis och sen stänga godispåsen mitt framför ögonen på mig : (


Men han har rätt, vi har ingenstans att göra av sakerna. Sen såg jag dem... STOLARNA och jag ville bara HA dem! Muttrade och bar mig åt men insåg, det finns ingen plats. Gick ut till bilen och tjurade, tänkte. Nää jag måste i alla fall höra vad de kostar. De är säkert hemskt dyra men...

Att fråga är ju gratis. Stolarna var inte jätte dyra, inte för mig som är van vid Stockholmspriser. Men det gjorde ju ingen skillnad igentligen, vi har fortfarande ingen plats för dem. Blev nästan gråtfärdig, min förälskelse var så stor. Ut till bilen igen. Tyvärr så hade vi alla hundar med oss i bilen, så det var omöjligt att ta med några stolar.


Medans jag står där och småsurar över ödet och platsbristen så kommer loppisägaren ut och säger ge mig ett bud på stolarna, priset är förhandlingsbart... Han gav mig ett pris som gjorde att jag struntade i platsbristen hemma, en hund hade jag kunnat ge bort som delbetalning så hade stolarna fått plats i bilen ; )


Nu är de reserverade till ett mycket överkomligt pris och jag ska hämta dem i veckan.

Jag har lett från öra till öra under hela dagen : ))


Tjoho vad jag är glad!


1 kommentar:

  1. Du får gärna köpa en sån kran till mig också ;).
    Jamen så bra att ni slog till och köpte stolarna. Annars skulle du ju ha ångrat dig i åratal...Det är ju oftast så att man gör de bästa fynden då man inte har rum varken i bilen eller hemma. Men på nåt sätt brukar det lösa sig ;).

    Kram, Nicole

    SvaraRadera