måndag 24 oktober 2011

Blocket fynd!

Vad gör man när man rätt sent, det är kolmörkt ute och mannen har sjunkit djupt ner i soffan får syn på en helt underbar sak på blocket? Jo man sneglar på mannen och säger sssnääääällaaaa...


Han var inte sugen på att flytta sig en millimeter ur soffan men jag stod på mig, jag var övertygad om att om jag inte ringde på annonsen då och med en gång så skulle den vara borta. Jag har en mycket snäll sambo, the best! Han sa ja, ja ring då. Och jag ringde ett par gånger och fick en upptagetton i örat. Jag såg fyndet säljas och transporteras iväg i min fantasi. Men så ringde telefonen, det var annonsören Fyndet fanns kvar och det gick bra att komma och titta på en gång.
Vi satte släpkärran på bilen i ljuset av ficklampan och for iväg. Jag vågade inte säga att det fanns två fynd ; ) Precis som jag trott så var det två jätte fina skåp. Ett vitt riktigt riktigt gamalt. Med ett lite annorlunda utförande. Jag har aldrig sett ett sådant förut. Två små lådor och två små skåp. på ovansidan finns det en klaff, lite som på en sekretär. Men den är för smal för att göra någon nytta som skrivbord. Utrymmet innanför är inte heller jättestort.

Jag fick en ide om att ha värmeljus i ena lådan och vita långa i den andra. Jag köper alltid stor pack på det "berömda varuhuset som säljer möbler" och lådorna har perfekt storlek för det. I skåpen kan man förvara dukar som används efter säsong och linne servetter. Utrymmet på ovansidan har jag tänkt ha en del ljusstakar i och annat som man behöver för ljus mys. Då kan jag stå där och pyssla på klaffen : )

Som ni märker så har jag redan flyttat in i mitt skåp : )


Jag köpte båda skåpen, det andra är minst lika härligt men målat i engelskt rött. Tills vidare så står skåpen undanstoppade och ut ur den boden kommer ett jättestort linneskåp att flytta, för nu är det trångt. Linneskåpet kommer att säljas.


***********************
Ha en bra kväll på er : )


4 kommentarer:

 1. Skaffa eget körkort mitt tips =)
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Hahaha jag har körkort : ) Men oavsett så måste jag ha bärhjälp.

  SvaraRadera
 3. Vill tacka för den genomkloka och bra kommentar du skrev på min blogg nyss, den blev blev liksom som en förlängning av hela inlägget.

  Skåpet är superfint förresten, vilket fynd!

  SvaraRadera