onsdag 5 oktober 2011

Dödligt långtråkigt...

Trots att det är så vackert omkring mig så har jag gått in i en downperiod. Det hänger ihop med att jag är så satans rastlös. Har jag inga projekt på gång så klättrar jag på väggarna... Så enkellt är det. Jag blir grinig och surig. Jag behöver nåt att sätta tänderna i så jag kan göra mig av med min överskottsenergi. Har en känsla av att jag bara sitter och väntar. Väntar på besked om olika saker, väntar på att andra ska bestämma sig. Alltså en situation där jag är beroende av vad andra bestämmer sig för. Det är extremt jobbigt. Själv är jag redo att sätta igång, min hjärna är sprängfylld av ideer och hela kroppen rastlös.


Tack för att jag fick gnälla av mig.

Nu kan jag återgå till att tjura, vänta och klättra på väggarna. Med lite tur så faller väl snön snart så jag kan skotta mig trött ; )
2 kommentarer:

 1. Du får skapa dig projekt, vännen:)

  Kan du inte sy någonting (förkläde till exempel, det ska jag göra av en gammal kappa), sticka som är så jäkla trendigt nu i all inredning, brodera, knyppla..? Leta saker för jularrangemang att ge bort i advent?

  Det är en så hemsk känsla att vänta på att andra ska besluta sig för någonting, så det enda som hjälper är att sysselsätta sig. Ta tag i sådant du skjutit upp, klipp ut relevanta saker ur tidningar och släng dem sedan, det är ett bra "rensa-hjärnan-tips".

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tackar ödmjukast för bilderna på redet i förra inlägget! Nu ska här kopieras och snickras... Går det bra att länka till dig när jag visar upp mina färdiga kreationer? Jag hoppas du snart hittar något att bita tag i, är själv precis lika dan så jag förstår hur du känner dig...

  Kram/ Anna

  SvaraRadera