tisdag 25 februari 2014

Kanelbullar, koblajor och skitstickning!


Höll på att slänga stickningen åt fanders igår. Vet uppriktigt sagt inte vad jag höll på men men jag stickade om samma rader 6-7 gånger och stickade fel hela tiden... tillslut fick jag ett mindre psykbryt. Problemet är att det tar så jäkla lång tid att repa upp, har säkert sagt detta förr och kommer säkert att gnälla igen. Jäkla kofta att ta tid. Så idag har stygnen tagits på hunden, övriga var hemma med mig och fick en skön promenad i skogen, genade genom kohagen. Inte det smartaste jag gjort kanske. Lerigt, väl upptrampat av korna och tinade koblajjor överallt. Stickningen har jag bara fnyst åt.

Det har också bakats bullar. Nu har vi ägg så då får man se till att använda dem och till dagens bakning så gick det åt åtminstone två ;)

Trevlig tisdag!

*****

4 kommentarer:

 1. Å sticka tycker jag är kul men mönster ja då får jag med rycket i bland hihi Hoppas det går bättre en annan dag ;) Fin blogg du har. Mumms!! med nybakat älskar doften och känslan efter bakning. Kaniner var mitt liv innan Whilda vi har haft Dvärg vädur med lejonkrage ;) Ja älskar att gå i ko hagar öppet och härligt men Whilda älskar att rulla sig :P inte lika kul. Ha det bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. I bland går det liksom troll i stickorna :)

   Tack för kommentaren om bloggen!

   Radera
 2. Mums, en smaklig servering av ägg tycker jag det ser ut som. Stickar jag fel i mönsterstick brukar jag sticka baklänges, alltså repa upp med stickorna, då blir det inte så svårt som när man ska 'pilla' tillbaka riktiga maskor efter man har repat upp. Men trist som F är det när det går troll i stickningen. Hoppas du snart hittar inspiration igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gör oftast som du, stickar baklänges om det inte är så mkt som skall repas upp :) Dagen efter så var det inga som helst problem att sticka vidare. Mystiskt sånt där....

   Radera