torsdag 20 februari 2014

Inga UFO:s här inte


Den här koftan hittade jag på nätet., det är nog en barnkofta men jag har alltid varit lite barnslig. Jag sparade dessa bilder och tänkte att jag bara måste sticka denna kofta. Nu när våren närmar sig så är jag mer sugen än någonsin på att sätta mig och förbereda rätt ull så att jag får rätt garn till en lätt kofta för sena sommarkvällar :) Och detta trots att jag fortfarande sitter och pillar med den kofta jag påbörjat för ett tag sen. Den är långt ifrån färdig än. I går repade jag upp ena ärmen för den blev för smal. Jag hade det på känn och försökte göra ökningar men det är inte lätt att få till det när man stickar med flera färger som går i varann. Till slut när mer än halva ärmen var gjord så var det lika bra att erkänna, dä går int! 

Innan jag börjar på denna kofta (nej jag har inget mönster, jag får gissa hur den är stickad) så ska jag avsluta den jag håller på med. Jag vill inte ha en massa ufon liggandes här hemma. Har man satt sig i båten så är det banne mig bara till att ro, fast svackor får man ju ha och det är en sån jag har just nu.


Trevlig torsdag!

*****
UFO = un finnish objects.

1 kommentar:

  1. Det kan ju bli en riktig söt vuxenkofta också, inte bara till barn. Nej, för många UFO vill man inte ha men ibland, medans man väntar på att man har spunnit nog garn, är det svårt att låta bli. Jag har en till som ligger och väntar på ullen, men det är nog mest för jag inte är säker på om jag gillade starten..
    Försökte finna ut hur jag hittar Norrbo på nätet, klarade det inte dessvärre, jämtland har jag lust på..

    Ha en fin helg :)

    SvaraRadera