söndag 7 mars 2010

7/3 Lite muntrare idag...

17.20 I går var det tungt. Känns lite kuligare idag.
Skulle ha trimmat mammans och pappans hund igår, men naturligtvis så glömde jag trimgrejerna hemma i Tierp : ( Åkte över en sväng ändå till föräldrarna vid 13 tiden. Mamman satt ute på en stol i strålande sol, jag gjorde henne sällskap. Det var riktigt skönt i solen. Fåglarna kvittrade och det droppade från taket. Hundarna var alldeles till sig av att träffa deras snuzer : ) Vi åt lite lunch och pratade bort ett par timmar. Sen kaffe på det. Så även denna dag tog slut till sist. Hem och åt en något sen middag och sen var det dags att åka och jobba natt.
x
I morse var det -18!
x
Tur man kan åka hem och dra täcket över huvudet ett par timmar. Somnade till det svaga ljudet från tvn, starten på Vasaloppet. Vaknade till 400 meter från mål och såg "tokarna" kämpa sig fram efter nästan 9 mil på skidor. Drog täcket över mig igen när segraren fått kransen av kranskullan och somnade om.
x
Vaknade till vid 13 tiden... gjorde en snabb lunch. Soppa och smörgås. Sen packade jag in hundarna i bilen och drog ner till stranden. Solen ÄR magisk! Underbart att gå på isen denna dag. Det var väldans vackert och hundarna var hur pigga som helst. Sen hem igen och resterande tid har tillbringats i soffan framför tvn.
x
Nu ska jag om några timmar packa ihop och stänga stugan för denna gång. Jobbar i natt, sen i morron åker jag hem igen och fortsätter renovera och bara vara där jag trivs bäst : )
x
Ha en trevlig fortsättning på söndags kvällen alla.
Kram

1 kommentar:

  1. Nu har jag löst dateringsmysteriet!!

    Vet inte om du redan löst det, men när man skriver inlägg finns en länk nere till vänster; "alternativ.." någonting står det. Där kan man välja datum och tid.

    Ja, solen ÄR sannerligen magisk=)
    Ha det bäst, kram

    SvaraRadera