måndag 22 mars 2010

22/3 Bara beslagen kvar...

Mitt skrivbord : )

17.50 Så nu ger jag mig med skrivbordet. Nu anser jag det vara klart. Det fattas beslag men jag har hittat de beslag jag vill ha i en butik, så det är bara att åka dit och handla. Sen så...
Skrivbordet kommer jag att använda själv. Det får stå i gästrummet. Som också ska bli kontor och pysselrum. Kontor till mannen och pyssel till mig. Jag ska ha datorn på bordet så att jag kan blogga och kika ut genom fönstret. Sen tror jag nog att symaskinen kommer att få plats med.

Det är härligt att vara tillbaks i huset igen efter några dagars jobb. Nu är jag ledig till torsdag, sen måste jag åka ner och jobba igen. Kvällen blir lite slö idag. Tänkte bara slappa framför tvn faktiskt. Mannen jobbar kvar i Stockholm ett par dar till. Har vi tur så möts vi i dörren på torsdag då han kommer upp och jag åker ner.

Nu lite bilder på skrivbordet : )

Fem praktiska lådor : )


fyra mindre och en stor.
Lite påskpyssel : )


Hittade en stol som passar bra till bordet, men det finns en ännu bättre stol på vinden i brygghuset : ) Den ska jag ge mig på nu i morgon. Den är brun...

Allt som är med på bilderna har jag hittat i huset förutom vinflaskan som är köpt på systemet ; ) och äggen som är köpta från en man som kommer hit och säljer färska ägg. Ja och så blomman förstås, en av mina favoriter; Plättar i luften.

Trevlig måndagskväll på er : )
Kramen

**************************************

2 kommentarer:

 1. Jo begäran om dispens inkom till suppleanten i Basjkirföreningens avelsråd (min mentor som jag ska köpa ston av) och övriga i styrelsen igår.

  Hingsten kommer från Basjkirfabriken (jo, de typ "gör" hästar där) Seip och togs in hit i november i fjol. Den har levt vilt (som alla hästar som inte mjölkas) och efter den hantering hästarna går igenom innan de exporteras har den ingen tillit till människor.

  Så brukar det vara med de Basjkirer man tar in från Ryssland.

  Denna hingst var det tänkt att den ska börja betäcka nu i sommar efter den visats och bedömts, men den är som sagt ohanterbar och kan således inte visas. Ägaren (vice ordförande i Basjkirföreningen) har sökt dispens så att hingsten ska bli godkänd för avel utan att visas.

  I min värld totalt snurrigt.

  Dispenser som begärs och tillåts VID premiering kan jag förstå (även om jag inte alla ggr tycker de är bra).

  Snyggt skrivbord förresten=)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken härligt blogg du har!

  SvaraRadera