onsdag 24 mars 2010

24/ 3 Dags att plocka av vinterkapporna....

Att det är samma hund på bilderna är nästan svårt att fatta...


Obs! Detta är en Dvärg Schnauzer ; )

16.01 I dag har det varit en sån däringa pysseldag. Inga större projekt utan jag har petat lite här och där. I morse petade jag på stegen som målades igår och konstaterade att den behöver ytterligare nån dag till på sig att torka. Stolen som grundmålades igår fick en strykning med vitt. Sen hängde jag upp gardiner i sovrummet. Meningen var väl att det skulle sovas där denna vecka, men mannen har varit tvungen att jobba hela denna vecka så vi får vänta med det. Sängen står i hans lägenhet i Upplands Väsby. Hoppas han tar med sig den snart.

Beslöt mig för att det var dags att plocka fram hundarna ur lager av päls för att få dem fina tills utställningssäsongen börjar för våran del. Har inte rört dem sen i december 2009 så det fanns en hel del päls...

Jag började med den lilla damen. Hennes päls tar längst tid på sig att växa ut.

Fläcktyfus? Spetälsk? Ja så värst tjusiga blir de ju inte när man plockar ner dem totalt. Om en vecka ska hon badas och benen skall fixas till. Om 2 månader så har hon en kanonpäls igen : )

Mitt lilla hjärta : )) Mammas mumsa... Fånig? Javisst ; )


En klar, två vinterkappor kvar : )

Min rygg klarar bara en total nerplockning åt gången. Sen är jag helt slut i den. Hm, kan nog liknas vid ett större projekt faktiskt att plocka fram damen från den kalufsen. Det tog 2 timmar. Ska villigt erkänna att det känns i nyporna med. De andra två tar jag inom kort.
Efter trimningen så hade stolen torkat och fick sig ett lager färg till.

Ha en fortsatt bra onsdag, det tänker jag ha : )

Kramen på er allesamman!


1 kommentar:

  1. Oj, jisses vilka pälsmonster*s*

    Ingen reumatiker-ras det där, men de är rätt söta de små lakritsgrodorna=)

    Ha det fint, kram

    SvaraRadera