tisdag 13 mars 2012

Lökar, utemöbler och bloggerskan...

 Det är mycket trädgård just nu. Upptäckte att tulpanerna i ena rabatten satt tätt, tätt, alldeles för tätt för att det ska vara nyttigt för dem. Antagligen så har de aldrig blivit delade någon gång. Antagligen så ska man dela dem på hösten. Men jag gjorde det idag. Det blev en väldans massa tulpan lökar av de tuvor jag grävde upp. Några valde jag att plantera i en kruka. Resten planterades tillbaks i rabatten. Sen rök ett par rejäla tuvor med snödroppar som växte i skogskanten, de ska få bo lite närmare huset i höst. Men i vår avnjuts de i kruka : )

 Det var något svalare idag än igår då jag tog fram utemöblerna. Då åkte både gummistövlar, sjal och fliströja all världens väg i värmen. I dag var det lite blåsigare men helt underbart att ta en fika ute.

 Här en kruka med de blåblommorna som jag "tjuvade" igår. Nu väntar jag bara på att de ska slå ut : ))

Och så jag då. Sittandes i solen med de största solglasögon jag kunde hitta. Det har alltid varit ett problem, jag ser ut som en fluga (facettögon) oavsett vilken modell jag testar. Dessa gamla -80 talare hittade jag i bilen. Men i övrigt så kände jag mig precis som i Lantlivs mode reportage *fniss* Ni skulle bara se hur väl sjalen matchar mina ny inköpta gummistövlar ; ) Jag var bara lite skitigare. Jordiga händer och leriga stövlar ser man inte så ofta i chicka reportage.

Hoppas ni haft en fin vårdag.

Kramar från flugan.


**************2 kommentarer:

  1. Men flugglasögon är ju dom bästa! Ingen sol kommer in och man kan vara lite mystisk där bakom glasen :)

    SvaraRadera
  2. Snart är det SOMMAR! Fram med utemöblerna då, gud vad härligt :)

    Kram kram

    SvaraRadera