tisdag 30 november 2010

I går låg jag på alla fyra

...i en valphage!

Kan man bli annat än mjuk och mild när man sitter i en valphage med 7 veckorsvalpar klättrandes på en. En så glädje de visar när det kommer en ny person och hälsar på. Dvärg Schnauzerhanen här hemma har blivit far till 6 små söta svarta pojkar. För en uppfödare, kanske inte så roligt med 6 hannar, men man får ju inte alltid välja ; ) Det blir vad det blir... En fin kull var det i alla fall. Uppfödarens önskan var min hanes bakställ som komplement till de bra saker hennes tik har. Och bakställ de har grabbarna fått. Det var väldans lika sin far hela bunten. Alla hade bra päls och fin svart färg. Jag föll för en lite elegantare hane med labbepäls, den får troligtvis inte så mycket benhår men en lätt skött päls. Som tur var så är alla tingade annars hade man väl stoppat på sig en i smyg. Ska bli kul att se hur de utvecklas med tiden.

Här vräker det fortfarande ner snö, men det verkar vi inte vara ensamma om. Just nu -13 ute och det börjar kännas väl kallt. Förmiddagen igår gick åt till att skotta på gården, dagliga göromål och eftermiddagen spenderades i en valphage.

I dag började vi om igen... snöskottning och de dagliga göromålen, sen blev vi bjudna på fika hos våra grannar. Den grannen som bakar, helt ljuvliga saker trollar hon fram ur mjöl och gäst. Jag har ätit mina första lussebullar i år. Tror jag kan vräka i mig obegränsat av godsaker denna jul. Fortsätter det snöa så här så lär jag va i form när bikinin skall på...

**************2 kommentarer:

  1. Ja du ser att snöfallet inte enbart är av ondo;)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Klart du kommer vara i form Som sagt Rund är ju oxå en form *s* Hälsningar Cheva :-)

    SvaraRadera