onsdag 28 maj 2014

Röka korv.Så har jag provat det också och kommer jag att göra det igen?
Ja ja ja ja ja!!!
Det var så in i norden jäkla supergott att jag vräkte i mig 3 st på en gång :) Det hade kunnat stanna i "röken" mycket längre tid för att torka ur mer och bli mer korv likt nu var det mer som isterband men mamma mia vilka isterband. Vi har en rätt ful halvdöv enbuske på tomten som jag alltid tittat snett på. Nu kom den till användning. Klippte ner enris kvistar smått och rökte min hemmagjorda korv i klotgrillen i brist på nåt vettigare. Nu efter denna erfarenhet vet jag vad som fattas här hemma, en rök, en ordentlig rök. Det står nu på min önskelista och enen har blivit användbar.

Trevlig onsdag!

*****2 kommentarer:

  1. Mums! gillar egentligen inte isterband men rökt korv är gott. Dom ser helt delikata ut. Så smart att använda grillen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha Isterband har jag lärt mig att äta som vuxen. Som barn så gillade jag inte den syrliga smaken alls. Jag vet inte om den syrliga smaken på mina korvar kom sig av att de röktes ganska kraftfullt eller om smeten syrade sig lite i kylen innan jag använde den. Och visst är det gott med rökt korv :)

      Radera