fredag 16 maj 2014

Kommande evenemang: Skogstokig!

Så har programmet kommit. Eventet heter Skogstokig och hålls i skogarna på gårdarna runt omkring Holmsjötrakten. Små lokala företag visar upp vad de har att erbjuda. Jag kommer att vara på högalundsalpackagård. Spinna angoraull och även ha med mig någon kanin eller två. Så ser i alla fall planen ut. Ska bli kul med en hel dag i handspinnandets tecken. Det kommer fler spinnerskor och fler djur. Alpackor finns reda och förutom kanin så dyker det upp finulssfår och mohair getter också. Även för mig så blir det ett fantastiskt tillfälle att få disskutera de andras erfarenheter kring deras fibrer. Det ser jag fram emot och du är välkommen du med :)

Trevlig fredag!
2 kommentarer:

  1. Låter som en rolig dag! Synd att jag har flyttat därifrån, sånt hände inte där för 20 år sedan. Då var det Holmsjö marknad och inte så mycket mer, eller så tänkte man inte på sådana här saker.

    SvaraRadera
  2. Tror nog du har rätt där. I dag är man nog tvungen (oavsett småort) att marknadsföra sig på nåt sätt. Att gå ihop flera stycken och ha en gemensam dag där man tar emot besök och berättar vad man håller på med kan vara ett sätt. Det vore ju hemskt synd om dessa områden fullständigt dör.

    SvaraRadera