fredag 2 juli 2010

Fullständig renovering....

x
I dag i hettan har jag genomfört en total renovering. Först ut var gräsmattan här i stugan. Sist jag var här så var gräset ca 3 dec högt och det såg likadant ut nu. Gräsklipparen var ju liksom sönder eller snöret i alla fall så hela maskinen packades in i bilen när jag åkte hem. Mannen tittade på gräsklipparen och gjorde några magiska manövrar och vips så gick det att dra igång den... Han behövde inte ens pilla med de besvärliga skruvarna. Män är allt bra att ha : )
x
Så med en fungerande gräsklippare så har jag klippt hela gräsmattan både fram och baksidan i värmen. Sen var det dags för mig själv... benen, bruna och håriga. Låter lika äckligt som det var. Nu bruna och lena igen ; ) Sen var det ögonbrynen, de små jag har. Tre vita hårstrån. De är nu bruna. Jag färgar dem annars ser jag sjuk ut. Resten av renoveringen tänker jag inte nämna här, men nu känner jag mig som en tjej igen, fräsch. Till och med naglarna är målade : )
x
Så var det dags att titta igenom utställningsutrustningen så att allt är helt. Jag har övat på att fälla upp utställningstältet ett par gånger. Var ju ett år sen sist det användes så man är lite ringrostig. Tältet är helt och alla delarna finns och jag blir bara snabbare och snabbare på att få upp det. Pop up tälten är fantastiska. Burvagn och tält samt lite andra hundgrejer ska med upp till Tierp på söndag morgon då jag går av, så bilen lär bli full igen.
x
Nu ska här läsas hundsportspecial på verandan och hinkas vatten, mye vatten. Måste ta igen mig efter renoveringen och ge hundarna tid att lugna ner sig. River jag bland utställningsgrejerna så tror dom att vi är på G
: )
x
En skön helg önskar jag er alla!
*********

1 kommentar: