tisdag 13 juli 2010

För mycket att göra , för lite tid...

Nästan så man längtar efter lite kallare väder
g

Inte nog med att det är värmebölja och svetten rinner fast man just klev ur duschen, phu! Här har vi haft folk hemma sen i torsdags, så blogga har jag inte hunnit med. I lördags åkte några hem, men några blev kvar tills på måndag. Då blev huset tomt och jag pustade faktiskt ut bokstavligen. Gäster är kul men de kräva god mat och underhållning gärna hela natten lång : ) Första kvällen la vi oss vid 04 på morronen! Kvällen efter det något tidigare då vi inte är purunga och tröttheten tog ut sin rätt. Men sen så hade man vilat upp sig och timmarna framåt kvällen blev timmar in på natten, resterande dagar.

Badad har vi också gjort hela förmiddagarna och grillen har tänds varje kväll och den har sen fått brinna hela natten. Då lågorna ger en skön känsla på natten när man sitter uppe och småpratar.
I går var vi solo igen och jag hade planerat att blogga lite. Men efter att ha svettats i värmen på stranden på dagen och hjälpligt försökt att ställa i ordning huset igen efter invasionen av gäster så var jag helt färdig på kvällen. Somnade bums när huvudet las på kudden.

I dag var vi återigen vid "vår" strand. Dagen var olidligt varm, 30 grader har vi haft här. Vid 15 tiden när vi kom hem igen så hade vi nya gäster här....

De satt snällt och väntade i trädgården. Så det var bara att ställa sig vid spisen, för de var hungriga. Nja jag överdriver lite vi var alla hungriga ; ) Efter maten och lite småprat så var vi tvungna att köra i väg gästerna för vi hade ärenden ner till Stockholm. Så resten av dagen, kvällen har vi mestadels suttit i bil. Med oss hem från Stockholm så hade vi ny utrustning till badrummet, en ny toastol (hehe, stavningsprogrammet föreslår tronstol) rör och kopplingar och allt vad det heter. Själv har jag precis målat en köksstol med linoljefärg för 3dje gången. Med tanke på hur lång tid det tar för den färgen att torka så borde jag nog ha målat alla på en gång. Men denna stol var en liten test för att se hur det blir, och så är det rätt smart ändå att måla en i taget så vi och våra gäster har nåt att sitta på : ) Fler stolar finns förstås på brygghusets vind. Men mannen är ju som sagt lite trött på att släpa saker fram och tillbaks efter mina nycker : ))

Usch hoppas nu att texten inte är full av stavfel, känner mig lite stressad när jag klottrar ner detta. Tänkte hoppa i duschen och komma i säng i någotsånär lämplig tid. Frågan är väl bara om det överhuvudtaget går att sova i denna värme. Vi har fönstren vidöppna med myggnät och en stor golvfläkt men det hjälper knappt...

Ha det gott alla!

Kramen


1 kommentar:

  1. Otäckt varmt här också och jag försöker packa*pust* Åskan har rensat luften ute i alla fall, hoppas det är lite friskare i morgon.

    Sätt en skylt; "Tronstol" över just tronstolen. Jag funderar på att göra så när jag satt upp kristallkronan i taket på skethuset i gården*s*

    Ha det fint, kram fru Jonsson

    SvaraRadera