fredag 22 januari 2010

22/1 Packar packar packar...

19.50 Bilen är proppfull! Hela bagageutrymmet är fullt till sista centimetern, i baksätet står hundburarna med plats för 4 hundar, runt om har jag packad in så mycket jag kan. Passagerarsättet är fullt, nästan. Har en resväska och ett gäng hundhandukar och shampo som skall med i bilen me. De tänkte jag pressa in på passargerar sidan... Snart dags att ta adjö av min lilla stuga för några dar. Dra ner elementen till underhållsvärme. Diska upp, slänga soporna och logga ur. Sen släcker jag ner och låser.
x
Önskar er alla en trevlig fredagskväll : ))
x
10.59 Svårt att sova, får sova ett par timmar till middan istället. En natt kvar att jobba, sen åker jag upp till huset. Håller som bäst på att packa ihop så mycket som möjligt, ska packa bilen så full jag kan med saker som skall med upp till nya huset. Denna vända blir det mest kläder och sänglinnen. Min älskade järngryta skall förståss med, hur klarar man sig i längden utan en sånn? Alla trimgrejer till hundarna ska jag också försöka att få med.
x
Mannen har beställt en ny duschkabin som kommer vecka 5. Den är vi i stort behov av för den dusch som finns är både spartansk och otillräcklig. Den nya duschen får vi placera i köket så länge hahaha mot den vägg som skall rivas ner. Kommer nog att se helkul ut under ett tag framöver, men men... Ska man renovera så får man bo med lite annorlunda lösningar ; )
x
Här hemma i datorn så ligger ett gäng bilder från våra Mälarpromenader med hundarna. Temperaturen låg på 10-12 minus, första dagen var det väldigt mulet och dålig sikt. Det var då jag tog de flesta bilderna på hundarna. Här kommer några stycken. Kvaliten är usel, min kamera klarade inte riktigt av väderförhållandena i kombination med motiv som rör sig... konstant!
: )))1 kommentar:

  1. Fina bilder (som vanligt)!!

    Fick du in tvättmaskinen i bilen förresten..?

    Kram//L.

    SvaraRadera