torsdag 21 januari 2010

21/1 Första arbetsnatten på länge...

12.32 Det blir en seg dag idag. Jobbade min första natt i natt på jätte länge. Tror jag har jobbat 2 nätter denna månad. Precis vid nyår. Sen vart jag sjuk och sen var jag ledig. Nej föresten efter det har jag jobbat 2 nätter till innan långledigheten. Nåja, sammanlagt 4 nätter då... inte mycket. Lönen är fast så den påverkas inte men ob tillägget blir det sämre med *suck*
x
x
Nåja det blir som det blir. Just nu är det halvfattigt, januari är en hemsk månad. Trots att vi inte köper julklappar längre i familjen så utgifterna är under kontroll så verkar pengarna ha runnit genom fingrarna denna månad. Förr hade jag kunnat kolla plånboken så det inte var nåt hål i den, men nu för tiden har man ju betalkort, hmmm kanske nån som har samma kort som mig ?
x
x
Är hemma i min stuga nu, kollar igenom vad jag skall ta med mig upp till huset nästa gång jag åker upp och tvättar upp en himlans massa tvätt. Det vi har behov av i huset är en frys och en tvättmaskin men det är inget jag ensam kan släpa med mig härifrån. Kylen/frysen behövs här när jag jobbar, men tvättmaskinen skulle kunna flyttas upp till nya huset. Den klarar jag mig utan.
x
x
Nej, nu är det dags att hänga upp maskin nr 2 med tvätt....


1 kommentar:

 1. Betalkort gör en dum i huvudet, det medför att man inte längre kan hantera kontanter=/ Min lösning är att inte ha någon inkomst alls (2500/mån från CSN räknas inte, det är ett hån) utan förlita mig på min karl. Inget jag kanske råder andra att göra, men som tur är funkar det för oss.

  Har du långt mellan "ditt" hus och "ert" hus förresten..?
  *nyfis*

  Ha det bäst, jag pussar hästmular hej vilt o hälsar från dig*s*
  //Linda

  SvaraRadera