torsdag 6 september 2012

Och här står jag och svettas...

 Här står jag och klipper lövade grenar till kaninerna. I förd det jag tänkte klä mig i i höst när det blir kallare, betydligt kallare. Det första jag gjorde när bilden var tagen av att slita av mig handledsvärmarna som är stickade i angoraull och mina nystickade benvärmare i ett tjockt härligt ullgarn. Jag höll på att svettas ihjäl i den varma septembersolen Phu!!!



Benvärmarna är stickade i ett mönster som kallas förskjuten resår (Mönstret är delbart med 3. Alla varv stickas 2rm, 1am. som repeteras.) I början och i slutet på benvärmaren så har jag gjort en liten spets och satt i en snodd som dragsko. Garnet är gjort av ull från Värmlandsfår och det är tre färger. Brunrött, vitt och ljusgrått.

På promenaden med hundarna så lämnades både handledsvärmare och benvärmare hemma. Hade nog dött av värmeslag annars. De får ligga och vänta tills det blir minusgrader ute : ) Två tre timmar i skogen med lösa lyckliga hundar i höstsolen, bättre start på dagen kan man knappast få. Nu tillbaks till symaskinen. Jag ska ge den gamla fula vaxsduken ett nytt liv. Blir jag klar i kväll så slänger jag in bilder i morron : ))

Trevlig torsdag!

*****

2 kommentarer: