söndag 22 april 2012

Jag samlar på minnen inför vintern.

 Hyacint, växer både i en av rabatterna och lite här och var i gräsmattan, även i skogen : )

En krokuslök blommar bara en gång i livet men den sprider sig gärna och man vet aldrig hur nästa blomma från en ny lök kommer att se ut om man har flera olika färger av dem : )

Varje ny blomma som slår ut här är värd att fotografera. Det är så spännande att varje dag ta en tur runt huset och se vad som har slagit ut. Och lika spännande är det att försöka gissa sig till vad det är som är på väg upp ur jorden. Varje blomma är värd ett fotografi, varje blomma som hamnar på foto bland mina bilder kommer att förgylla vintern längre fram. Ett blommigt kartotek att bläddra i om mörkret och kylan blir för jobbig.

Dagen började mulen men med uppehåll så kaninerna hann få ett par timmar ute innan regnet. Kaninungarnas päls har växt otroligt mycket. På bara 2 månader så har den blivit klippmogen. Jag hade hoppats på att behålla pälsen tills de var dags att sälja dem , men i morse så var jag tvungen att klippa ner dem. Det lovar visserligen gott för framtiden att de producerar så mycket päls : ) I kväll grillar vi revbensspjäll med honungsglace. Kanske blir det ett glas rött till.

Skön söndag på er!

***********


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar