lördag 21 april 2012

Hagel utomhus och snö inomhus.

 Ett par dagars blogg uppehåll blev det. Jag vet inte riktigt vart tiden tar vägen men dagarna liksom bara rullar på... Sambon har haft fullt upp med sina aktiviteter. Det har varit MH prov och nåt unghundsprov för schäfrar vilket tog en hel helg. Han var helt slut både lördagen och söndagen när han kom hem hi hi. Trots då att han på söndagen faktiskt körde bilen istället för att cykla de två milen som provet går ut på. Tycker gott att även funktionärer och provledare kan cykla *s*. Visserligen fick han leka av sig på lördagen när det skulle dras i snöre, leka spöke och köras nån bana med en trasa. Jag håller mig borta från sådant där. Ja, jag ställde upp och sydde 16 trasor som de skulle använda och gav sambon fotmassage när han kom hem sent på kvällen. Jag är snäll jag ; )

 Och vädret då? Jo tack det har varit omväxlande. Sol och rätt varmt, blandat med en och annan skur. Sen kom det helt plötsligt hagel också, rikligt dessutom. Sen sken solen igen...

 Eftersom nu sambon sa nej och satte ned foten inför en av mina idéer så fick jag helt enkelt lösa det på något annat sätt. Så med några frigolitskivor, en massa dubbelhäftande tejp och lite annat så har jag konstruerat en sak. Det såg ut som f*n här hemma när jag var klar. Frigoliten snöade vackert i hela vardagsrummet, spred sig med mina strumpor och med hjälp av hundarna runt om i stugan. Jag lär nog fortsätta dammsuga upp frigolitkulor fram tills i jul.
Mitt bygge är klart och ska nu provas. Hur det blev och om det fungerar får jag se längre fram. Nu ska jag passa på att njuuuta av det faktum att JAG kontrollerar fjärrkontrollen. Sambon har hela veckan suttit och kikat på badminton EM i sporthallen. Själv har jag vältrat mig som en kung om kvällarna i soffan med fjärren i handen : ))

Trevlig lördag på er : ))

1 kommentar:

  1. Fjollprov på bara ynka 2 mil, har dom så dålig kondis fäfrarna. Dalmatinerns prov är på 4 mil och då med ägaren till häst så då går det undan! Bra att du är tillbaka, saknar bloggen <3

    SvaraRadera