onsdag 31 augusti 2011

Inspirerande blogg...




I går morse fick jag en sån fantastisk höstkänsla i hela kroppen, det blåste rätt friskt ute. Ett och annat gult löv for fram över gräsmattan och jag vet att skogen är full av både gula kantareller och höstkantareller. Kvällen innan hade jag snubblat på en fantastisk blogg på nätet. Några damer som har försäljning i sin lada. De arrangerar bla loppis och skördefester.















De vackra bilderna fick mig att vilja ha nåt liknande. Antingen arrangera själv eller ett sånt ställe att besöka. I brist på egen odlat (de gröna jävlarna/kållarverna har ju tuggat i sig det mesta) och närproducerat och faktiskt utrymmesbrist, jag äger ingen "barn" ännu i alla fall ; ) Så plockade jag ihop av det lilla jag hade hemma och tog lite bilder. Det bidde bilder så det räckte till en ny header här i bloggen i alla fall.




Bilderna i detta blogginlägg kommer från sidan jag fann. Jag blev så förtjust i bilderna där att jag la till bloggen i "min bloggsamling" Inspirerande bloggar.





Kika in där och låt dig inspireras : ))

1 kommentar:

  1. Tack för dina ord hos mig :) Ja jag har lyckats få till en krans !!!! Blev riktigt nöjd men den blev STOR. Kommer att visas på bloggen snart. Och vilka otroliga bilder du visar. Visst hade det varit helt magiskt att få till något sådant här eller att besöka. Den header var ju bara så snygg...du är duktig du. Önskar dig en fin dag, kramar Maria

    SvaraRadera