onsdag 30 januari 2013

Känns lite tomt idag.

I dag har jag ingen lust att spinna eller pyssla. I veckan som gick har världen mist en människa. En gammal vän till mig, en vän som jag stått mycket, mycket nära förr och har haft så mycket roligt med har nu gått bort. 

Trots att så många år har förflutit så har jag hållit koll på henne genom sociala medier så jag visste när bröstcancern slog till. Jag har följt hennes kamp på avstånd. Inte tagit kontakt. Kanske hade det blivit fel om jag tagit kontakt då när hon blev sjuk. Jag hade inte riktigt det behovet och inte hon heller. Vår tid och vår vänskap var förbi.

Jag fick höra att bröstcancern var opererad, efterbehandlingen tog vid. Allt såg bra ut. Jag såg nya bilder på nätet. Hon såg fräsch ut...

Sen avtog uppdateringarna på hennes hemsida. Månaderna gick. Jag fick höra att hon var mycket sjuk. Hennes företag försvann, kenneln skrevs över på en annan person, hemsidan försvann i veckan från nätet. Jag förstod att allt nu var över. 

I dag så fick jag beskedet. Hon är borta, för alltid. Det känns så sorgligt och märkligt. Hon var en stark person, stridbar. Jag trodde att jag alltid skulle kunna logga in och läsa om vad hon hittat på sen sist.

Jag ägnar dagen åt att minnas våra hyss när vi for runt i bil på utställningar, parningsresor, valpkullar, När din första son föddes...glädje, tokerier och självklart en hel del sorg  : )

Vila i frid.

*********2 kommentarer: