torsdag 9 december 2010

Man kan inte alltid skriva det man vill...

Risk för pajkastning...

Det har varit lite tyst i bloggen. Just nu så tycker jag bara att det är tungt och svart överallt, möjligtvis att snön lyser upp lite ; ) Jag sitter hemma, jag har en anställning men inget jobb... Det är runt det det kretsar. Men om sånt och hur mitt "ärende" sköts kan man inte skriva. Nu för tiden är man ju inte anonym på nätet. Så man får passa sig för att gnälla och kasta skit eller paj på sin arbetsgivare. Själv har jag mest lust att skrika rätt ut eller stoppa huvudet i sanden. Vilket nog blir svårt eftersom det är tjäle. Alltså tiger jag. Har visserligen rört om lite igen, ringt vissa personer och sagt att nu får de banne mig ordna det här. Droppen kom när inte ens min lön hade hommit in på mitt konto. Grundlön har jag rätt till! Men nu ska det tydligen fixa sig enligt chefen....I brist på bättre ting att göra ställde jag mig i morse och bakade pajer.


Resterna från gårdagen blev till fyllningÄggstanning över och in i vedugnen...Ut kom dessa : )


Det blev fyra små enportionare : )

Det ska erkännas att pajformerna/degen kommer från affären, de blev kvar i frysen sen i midsommras. Då en gäst hade med sig dessa.

******

Ta hand om er i kylan nu.
2 kommentarer:

  1. De sant man får akta tungan.Väntar ju på en enhet me block å penna å kamera å känns väll så där.Gillar inte heller när andra har kontrollen..Stor Kram på dig så hoppas vi de vänder snart..

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vad goda pajerna såg ut, får man smaka:D

    SvaraRadera