torsdag 23 december 2010

En riktigt god jul...

Med betoning på god. Här hemma kommer vi äta dagarna till enda : ) Inte en enda julklapp har köpts in. Men i huset doftar det av julkryddor och granris. Kakelugn och vedspis värmer gott och det är så mysigt att lyssna till veden som knäpper. Ute är det bitande kallt...

Jag och mannen önskar alla som tittar in här i bloggen en skön julhelg.

Jag har haft det lite stressigt den sista tiden med framför allt jobbet men nu verkar det lösa sig då jag fått ett riktigt spännande projekt att "sätta tänderna i" (för att spinna vidare på mattemat då *fniss*)

I mellan dagarna har vi tänkt att vi ska köpa in våran julklapp/ar till oss själva här hemma. Då öppnar mitt favoritloppis igen och jag har två önskemål på min julklappslista som jag hoppas att vi finner där men till dess så ska vi bara umgås och ha det skönt. Vi har haft gäster här som sovit över i veckan men julafton den blir bara vår.

***********
På återseende : )


3 kommentarer:

 1. Detta året har varit omvälvande för många.
  Även för er och för oss.

  Nu tar vi lugna andetag och och firar en kärleksfull och GOD jul med det vi själva finner viktigast. Tack för önskan om god jul, vi tillönskar er detsamma.

  Kramar och pussar från Jonssons i Västergissjö

  SvaraRadera
 2. Önskar er en riktigt skön, lugn jul med mycket god mat och skön vila!

  Här fick jag släppa ut hundarna genom fönstret för att rastas då dörrarna inte gick att öppna pga. snön, och mer väntas i natt.


  Anne-Lie

  SvaraRadera
 3. Ha en riktigt skön jul...Kram

  SvaraRadera