onsdag 5 mars 2014

Skörda i mars?

Japp, det fungerar faktiskt.
Sitter just nu med en kopp kaffe och en liten treat, ett litet runt knäckebröd med extra saltat smör, alfalfagroddar, en bit god ost, en mild fefferoni (min nya kärlek) och lite nyklippt smörgåskrasse. Så himla gott :) Jag bjuder mig själv på det här för att det var dags att smaka på krassen som nu vuxit färdigt på en bit papper i köket. Även alfalfa fröna har grott klart i burken så jag har härligt fräscha gröna skott att mumsa i mig. Sen är det bättre att trösta sig med nåt nyttigt när det blir fel. I går stickade jag äntligen klart den sista koftärmen. I går så repade jag upp samma ärm då jag naturligtvis gjort en kardinalmiss i början av ärmen och det gick bara inte att dölja. Så i dag börjar jag att sticka om samma jä*vl...  ursäkta, samma ärm.

Gör om, gör rätt!

*****
4 kommentarer:

 1. Att du bara orkar börja om på stickningen! Själv hade jag slängt in den i vedpannan för länge sen. Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Hade det varit ett köpegarn så hade jag nog slängt den åt sidan och glömt bort den för alltid. Men nu har jag ju lagt ner så förbaskat mkt jobb redan på ullen. Det vore ju själva den om jag inte skall lyckas ro det hela i land.

   Radera
 2. Ser hur gott ut som helst, jag borde sätta några groddar för nu blev jag riktigt sugen.
  Trist när det blir fel men det är bättre att repa upp (säger hon som sällan gör det...) så du inte ångrar dig.
  Du är nog snart färdig med den nya ärmen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Groddar är bra, billigt och växer snabbt. Ja, nej jag ger inte upp, det är bara känslan av alla dessa arbetstimmar som man lagt ner förgäves... :)

   Radera