torsdag 20 november 2014

Förkylningen from hell.

 
Förra helgen så hade jag en liten spinnkurs. Sedan dess så har jag legat döende eller i alla fall i en svår förkylning. Vaknade ett par gånger under natten till söndagen, undrade varför jag hade så himla ont i munnen. Sov ju fortfarande mest så i halvdrömmen beslöt jag mig för att jag måste kolla ordentligt på morgonen när jag vaknade.
 
På morgonen så kom jag knappt ur sängen. Allt i hela mitt invärtes system var svullet och ömt Rösten var obefintlig och febern hög. Det var bara att hålla sig nerbäddad. Mest har jag vilat och knaprat medicin. bävat inför varje hostattack, tagit spjärn och inväntat att bröstkorgen skulle slitas sönder av smärta. Satan i gatan vad ont en förkylning kan göra. De två sista dagarna nu så är förkylningen på väg att släppa men mornarna är den samma. Tvärtäppt och det låter som om förkylningen börjat om igen. Innan jag blev sjuk så damp det ner ett paket med 2 kg svarta lammryalockar på posten :D Jag har inte kunnat låta bli dem utan har pillat lite med dem. Ryan och jag är inte sams. Jag älskar färgen, locken, glansen men jag får inte riktigt till det garn jag tänkt mig. Den vill helt enkelt inte. Underullen är inte särskilt lång och väldigt ojämn. Jag tror att det är det som är felet, garnet blir platt istället för runt och fylligt. Nåja vill inte Mohammed komma till berget eller hur det nu va :) Jag får helt enkelt tänka om. Men först så ska jag montera klart min får-get-mig ej kofta.
 
Ha en fin torsdag är det visst, jisses jag trodde det var tisdag :)
 
*****
 


1 kommentar:

  1. Hoppas du är frisk igen och på bena, inte kul att vara så sjuk. Den ullen ser fin ut tycker jag. Undrar om den är lite som våran spelull här i norge? Då hjälper det ibland att dra ut topphåren och karda det som blir kvar. Kammar man ut håren så tar kammarna gärna med sig lite av den långa underullen också och den brukar jag vilja ha kvar.. Men dette kan du, duktig på ull, så du har säkert hittat en annan lösning :)

    SvaraRadera